Binnenschilderwerken

Waelkens Piet heeft jarenlange ervaring in binnenschilderwerken bij woningen, bedrijven en appartementen. Wij staan gekend voor onze perfecte afwerking, kwaliteit gegarandeerd. Verder geven wij kleuradvies en onderzoeken grondig de oppervlakte en het materiaal dat we beschilderen. Wij kunnen alles aan: kleine of grote oppervlaktes, lakwerk, deuren, plafonds, ramen enz. We werken met de verfsystemen van morgen, oplossingen die goed zijn voor u, het milieu én de schilder.

Contacteer ons

Buitenschilderwerken

Een goede eerste indruk maken is belangrijk, en dat geldt ook voor uw woning. Zo zal een gevel een groot deel van het uitzicht van uw woning bepalen, is al het ware een visitekaartje geworden. Om uw gevel helemaal aan te passen aan uw persoonlijkheid kan je ervoor kiezen om hem te schilderen. Waelkens Piet is gespecialiseerd in buitenschilderwerken en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

Klik hier voor meer info...

Decoratiewerken

De kwaliteit van decoratiewerken is van het grootste belang voor het eindresultaat en bijgevolg ook voor uw tevredenheid. Waelkens Piet heeft al jarenlange ervaring in het vak en staat u graag bij met kleuradvies en decoratie-advies.

Klik hier voor meer info...

Realisaties